Blog

Vše, co potřebujete k vytvoření královské svatební tabule

Velmi očekávaná královská svatba mezi princem Harrym a Meghan Markle se bude konat již za pár dní a to 19.května 2018 v překrásné kapli sv.Jiří. Květinová výzdoba bude z větviček buku, břízy a habru společně s bílými zahradními růžemi, pivoňkami a náprstníků ze zahrad a parku Crown Estate a Windsor Park.

Svatební tabule - kolekce Gio Platinum Wedgwood

Vše co potřebujete pro vytvoření slavnostní tabule inspirováné královskou svatbou.

Spolupracovali jsme s talentovaným svatebním stylistou s panem Sundari Ferris ,abychom vytvořili z jídelní královské svatební tabule inspiraci pro Vás . Proč se neinspirovat královskou tabulí pro Vaši oslavu?

Kolekce Gio Platinum od porcelánky Wedgwood

S vynikající pověstí anglického porcelánu, elegantními květinovými uspořádáními a kombinací stolních doplňků a  dekorací, máme vše, co potřebujete k tomu, abyste měli vlastní prostřený stůl k oslavě vzrušující britské královské svatby.

Tady je 5 hlavní tipů od pana Sundari Ferris:

1.    Vaše stolní nádobí má nesčetně mnoho dopadů na celkový estetický dojem z Vašeho stolu. Od skleniček po příbory, pokud si můžete pořídit hezčí nádobí, tak to udělejte.

2.    Občas se nám stává, že se nám podaří tabuli přeplnit nepatrnými drobnostmi jako je jídelní lístek , jmenovky, stužky. Takže dobrý tip pro uspořádání Vaší jídelní tabule je se vždy ujistit jestli není příliš zaplněn, nebo-li méně znamená někdy více.

3.    Pro romantickou atmosféru Vašeho stolu používejte přírodní bavlněné stolní prostírání a ubrus nemusí pokrývat celou desku, ať je kulatý nebo rohový.

4.    Dlouhé zkosené svíčky na stole vytváří na pohled dojem něčeho, co se pohybuje křížem a společně s nízkou květinovou výzdobou přidávají eleganci Vaší tabule.

5.    Když vybíráte sezónní květiny vyberte ty s nejkrásnějšími květy a ty budou mít i nejkrásnější vůni. Nekupujte dovážené květiny, často postrádají vůni a ty by chyběla vašim hostům.

Kolekce Gio Gold