Formy a doplňky

Dřevěné prkénko 33 cm

Katalogové číslo: X1021

Dřevěná prkénka Ruffoni se mohou používat v kuchyně nebo i v jídelně a přinášet tak sebou chuť středomořského domova. Celá deska je vyrobena z přírodního olivového dřeva – vzácného dřeva oceňovaného pro svůj charakter a nezaměnitelný vzhled – každá deska je vyřezávaná, broušená a dokončována ručně a rukojeti jsou vykládány měděným kroužkem s podpisem Ruffoni.

Dostatečně tvrdé na to, aby umožňovaly hladké řezy, ale na ostří nože jednodušší než plastové prkénko. Prkénka z olivového dřeva Ruffoni můžete použít v kuchyni k přípravě bylinek, ovoce a zeleniny při vaření nebo je přinést na stůl se sýry a dipy. Krásné a všestranné doplňky z olivového dřeva jsou krásným nápadem na dárek pro každého milovníka vaření, ale také elegantním začátkem kolekce, který se hodí pro každého.

Dobré jídlo je vždy výsledkem plánování, organizace a ingrediencí. Často výběr správného nádobí může ovlivnit výsledek a úspěch jídla. Tyto předměty, tak jemně „speciální“ a inspirované minulostí, jsou vyrobeny z mědi o tloušťce 0,5-1 mm. Měděné formy s pocínovaným vnitřkem mohou být používány na výrobu originálně tvarovaných dortů, bábovek nebo jako dekorace na zeď. Výborná tepelná vodivost mědi umožňuje perfektní regulaci a pokrmy jsou propečené rovnoměrně. 

Dostupnost  SKLADEM NA PRODEJNĚ 1ks

1 154,- Kč

Parametry a údržba

EAN 8032622866766
Výrobce Ruffoni - Itálie
Značka Ruffoni
Materiál olivové dřevo a měď
Dárkové balení ne
Výška 2,5 cm
Rozměr 33x14 cm
Myčka na nádobí ne
Mikrovlnná trouba ne
Indukce ne
Ke stažení Návod k použití PDF