Náramky a doplňky

Hedvábný šátek 90x90 cm Highgrove Wildflower Meadow Border

Katalogové číslo: SAHWM09SS90

Tento hedvábný šátek Highgrove Wildflower Meadow Breeze je luxusní doplněk, který vyzařuje eleganci a sofistikovanost. Tento šátek, zdobený podmanivou řadou květin, které se nacházejí na louce v Highgrove, včetně okouzlujících pomněnek, jemných pryskyřníků, zářivých červených jetelů a fascinujícího ceanothuse, je skutečným uměleckým dílem.

Kolekce Wildflower Meadow, vytvořená ve spolupráci s Royal Warrant Holder Halcyon Days, odráží rozsáhlé úsilí Jeho Veličenstva krále vytvořit vizuálně ohromující zahrady, které lahodí oku a poskytují živnou půdu pro místní divokou zvěř.

Tento šátek, vyrobený s maximální péčí, představuje výjimečnou kvalitu a řemeslné zpracování. Vyrobeno ze 100% hedvábí, nabízí luxusní pocit na pokožce. Jeho velkorysé rozměry zajišťují všestranné možnosti stylingu, což vám umožní bez námahy pozvednout jakýkoli celek dotekem sofistikovanosti.

Zažijte podstatu krásy Highgrove a harmonii mezi člověkem a přírodou s tímto nádherným hedvábným šátkem. Ponořte se do okouzlujícího světa květinové elegance inspirované odhodláním Jeho Veličenstva vytvářet vizuálně podmanivé a ekologicky uvědomělé zahrady.

Od „jedinečných“ ručně zdobených náramků až po moderní pánské šperky, Halcyon Days má doplňky, které vyhoví každému vkusu. Objevte příběh a inspiraci s kolekcemi mistrovských děl. Tyto smaltované náramky byly ručně vyrobeny a ručně zdobeny v Anglii řemeslníky Halcyon Days. Jejich design je předurčen k tomu, aby potěšil každou milovnici náramků.

Dostupnost  SKLADEM NA PRODEJNĚ 1ks

6 534,- Kč

Parametry a údržba

EAN 5056327809319
Výrobce Halcyon Days Ltd, London
Značka Halcyon Days
Materiál 100% hedvábí
Provedení 100% hedvábí, ruční tisk
Dárkové balení ano
Rozměr 90 x 90 cm
Ke stažení Návod k použití PDF