Blog

Jak uspořádat perfektní party ve vaší zahradě

Vlahé večery, delší dny a modrá obloha jsou jedním z mnoha vrcholů léta. Užijte si léto co nejlépe a uspořádejte pro svou rodinu a přátele nezapomenutelné zahradní party, které vám usnadní tento podrobný průvodce.

Krok 1. Ozdobte prostor

Pozvedněte svou zahradní oslavu na další úroveň tím, že vyzdobíte svůj venkovní prostor. To může být tak jednoduché, jako naplnit své oblíbené vázy čerstvými květy a sezónními květinami a doplnit atmosféru několika zapálenými svíčkami:

 

- Vázy Folia a Magnolia Blossom jsou ideální pro vystavení čerstvě řezaných květin ve vaší venkovní party. Smíchejte různé tvary a velikosti, abyste svému květinovému dekoru dodali zajímavou hloubku.

- Použijte směs svíček, vonných svíček v krásném porcelánu a svícnů na čajové svíčky, abyste do svého zahradního večírku přidali shovívavou přirozenou záři.

 

Krok 2. Prostřete venkovní jídelní stůl

Při prostírání vašeho venkovního jídelního stolu neexistují žádná pravidla, jak upravit prostření. Popusťte uzdu své fantazii a kombinujte své oblíbené velikosti a tvary talířů tzv. „mix and match“, stejně jako vzory a barvy pro eklektickou podobu stolu.

 

- Krásná jednoduchost kolekce Gio vytváří perfektní základní vrstvu pro váš stůl a pro kolekci Gio Gold.

- Dodejte svému jídelnímu stolu akcenty exotických barev a vzorů pomocí talířů Wonderlust.

- Dolaďte svou party pomocí naší krásné kolekce nádobí a příborů.

- Pokud pořádáte venkovní odpolední čajový dýchánek, pak mix vzorovaných šálků a podšálků, barevné konvičky a krásného stojanu na dorty nebo etažéru jsou nutností pro tento dodatečný nádech elegance.

Krok 3. Vyberte si sezónní menu

Žádná venkovní party se neobejde bez „vítězného“ menu sezónních potravin. Podívejte se, co je zrovna v sezóně, a vytvořte recepty, které předvedou ingredience v celé jejich kráse. Pokuste se před začátkem party připravit co nejvíce jídla, abyste se mohli soustředit na to, co je na zahradní slavnosti nejdůležitější – relaxaci a zábavu!

 

Krok 4. Podávejte osvěžující a lahodné letní nápoje

Povyšte nabídku nápojů na venkovní zahradní party tím, že budete podávat své oblíbené koktejly, vína a lihoviny v ohromujícím křišťálovém skle.

 

- Křišťálové sklenice na červené a bílé víno vyrobené speciálně pro požitek z vína jsou navrženy tak, aby zvýraznily aroma a zvýraznily chuť vašeho oblíbeného nápoje.  

- Ať už si užíváte ducha čistého, na skalách nebo s mixérem, pozvedněte zážitek s krásně vyváženým křišťálovým sklenic.

- Dolaďte své receptury koktejlů ohromující sklenicí „Hi Ball“, ideální tvar pro ledové koktejly.