Blog

Tři vynikající typy na svatební dárky od Very Wang

Když jste pozváni na svatební oslavu, není často jednoduché vybrat vhodný dárek. Spolupráce mezi Wedgwood a návrhářkou Verou Wang dokonale zachycuje to, co Vera Wang chtěla vytvořit tj. moderní design v kvalitě Wedgwood. Řemeslná práce s inovací vytváří z kolekce svatebních dárků poklady, které mohou mít pro majitele hodnotu po celý jejich život. Vera Wang řekla: „V obdarování je určitá dávka intimity a tento druh lásky, péče a myšlení je to, co stojí za to “

Vera Wan Jardin

1.    Vera Wang Wedgwood - postříbřené doplňky

Náš první nápad na dárek je výběr z kolkce postříbřených doplňků. Můžete obdarovat párem elegantních skleniček na šampaňské anebo z nabídky překrásných rámečků, který se včetně svatební fotografie může stát součástí zamilovaného páru jejich domova napořád. Všechny výrobky z této kolekce jsou postříbřené.

Vera Wang - Wedgwood - Svatební dary

2.    Vera Wang Wedgwood - porcelán a stolování

Darování jídelního servisu patří mezi tradiční svatební dary pro pár, který ještě doposud neměl svoji společnou domácnost.

Kolekce stolního nádobí od Very Wang není určena pouze pro novomanželé, kteří začínají se svým stolním vybavením,ale pro všechny, kteří si přejí vybavit svůj domov novým, překrásným a speciálním nádobím. Každá jídelní kolekce od Very Wang je tvořena různým v úvahu přicházejícím svatebním stylem a to o romantický, individualistický, moderní anebo tradiční.
Kolekce jsou navrhovány tak, aby se mohly vzájemně míchat a ladily s různými barevnými provedeními, variacemi, vzory a povzbuzovaly kreativitu a individuální styl jídelních tabulí.

Vear Wang - Wedgwood - jídelní servis Jardin

       3      Vera Wang Wedgwood - Stolní sklo

  Náš poslední svatební nápad na dárek je krásné křišťálové sklo. Můžete koupit jednoduchou ale bezvadnou
               mísu či vázu, která bude nejenom vynikat jako dekorace v jejich domově, ale bude vhodná ke každodenní potřebě.

Vera Wang - Wedgwood - Svatební dary - sklo