Stříbrné nádobí

Stříbrný rámeček na fotografie srdíčka 9x13 cm

Katalogové číslo: 8220522

Obdélníkový dětský rámeček ze stříbra má všestranný a přizpůsobivý charakter do každého prostředí díky tenkým liniím na okrajích, které jej zdobí a zkrášlují. Rámeček s antioxidovou úpravou, vždy zůstává krásně lesklé.

Design a kvalita, která charakterizuje značku Greggio od roku 1948, jsou Made in Italy a použité materiály jsou absolutní kvality. Zadní strana je z leštěného dřeva.

Ke stříbrným předmětům Greggio jsou dodávány certifikáty, který zaručuje jeho autenticitu a vysokou kvalitu provedení. Každý kus stříbrného nádobí je označen českým puncem dle ryzosti a tzv. odpovědnostní značkou více zde. Toto elegantní nádobí je vyrobeno ze sterlingového stříbra o ryzosti 925/1000.

Čisté sterlingové stříbro má jasný bílý třpyt, je velmi kujné a tvárné, je citlivé na světlo a je výborným vodičem tepla a elektřiny. Stříbro je netoxické, má výjimečné antibakteriální vlastnosti, které nemění chuť jídla nebo nápojů. Stříbro může být zpracováno mnoha způsoby a vyváleno do téměř průsvitné tenkosti, ale musí být slito s jiným kovem (měď), aby se mu dodala síla a trvanlivost.

Dostupnost  SKLADEM NA PRODEJNĚ 2ks

5 988,- Kč

Parametry a údržba

EAN 1234567902593
Výrobce Rino Greggio Argenterie
Značka Greggio
Materiál stříbro
Provedení ruční výroba
Dárkové balení ano
Rozměr 9x13 cm
Váha 15 g
Ryzost stříbra 925/1000
Ke stažení Návod k použití PDF