Postříbřené nádobí

Postříbřená dóza na marmeládu s jahodou 10 cm

Katalogové číslo: 9813492

Elegantní a praktiká je skleněná dóza na marmeládu s postříbřenou pokličkou  a lžičkou.  Ideální pro přípravu každé snídaně elegantní a rafinované a uspokojující chutě každého.

Snídaně by měla být považována za plnohodnotný rituál, protože každý rituál vyžaduje pomalost a pomalost je základem psychofyzické pohody. Z tohoto důvodu je každé ráno nezbytné udělat si čas na snídani. Dobrá snídaně, sladká chvilka jen pro nás, dokáže výrazně změnit naši náladu. Proto s použitím správného příslušenství bude ještě krásnější.

Design a kvalita, které značku Greggio identifikují, jsou Made in Italy a použité materiály jsou té nejvyšší kvality. Baleno v elegantní modré krabičce se záručním listem.

Postříbřené nádobí a stolní doplňky italské značky Greggio je navrženo tak, aby přetrvalo, stalo se svědky opatrovaných vzpomínek a těšilo ty, kdo ocení nesmírnou krásu a kvalitu. Masivní postříbřené nádobí je vyráběno v různých stylech, aby vyhovovalo nejrůznějšímu vkusu a potřebám stolování i pro exkluzivní tabule. Všechny kusy jsou harmonicky navržené, pohodlně se drží v ruce a snadno se používají.

Dostupnost  SKLADEM NA PRODEJNĚ 5ks

3 999,- Kč

Parametry a údržba

EAN 1234567907116
Výrobce Rino Greggio Argenterie
Značka Greggio
Materiál postříbřená alpaka
Provedení ruční výroba
Dárkové balení ano
Výška 10 cm
Myčka na nádobí ne
Ke stažení Návod k použití PDF